036-5364490

Keyboardcursus Deel 1

10.95

Keyboardcursus Deel 1

Met Keyboardcursus – Deel 1 wordt u stap voor stap door de wereld van uw instrument geleid. De cursus is tevens geschikt voor synthesizer.
In het eerste deel wordt geleerd om aan de hand van het normale gangbare notenschrift met twee handen te spelen. Hele-, halve- en kwartnoten zullen de revue passeren, evenals de vioolsleutel, de driekwarts- en de vierkwartsmaat.

Categorie:

Beschrijving

Keyboardcursus – Deel 1

Dit product betreft een te downloaden .pdf bestand. U dient het cursusboek zelf te printen of op een tablet te installeren.

Met Keyboardcursus – Deel 1 van deze cursus deze cursus word je stap voor stap door de wereld van je instrument geleid. De cursus is ook geschikt voor synthesizer.

In het eerste deel wordt geleerd om aan de hand van het normale notenschrift met twee handen te spelen. Hele-, halve- en kwartnoten zullen de revue passeren, evenals de bassleutel, de vioolsleutel, de driekwartsmaat en de vierkwartsmaat. Bij elke oefening staan duidelijke opdrachten, waarbij de nadruk wordt gelegd op noten lezen en in de maat spelen.

Bij 20 tot 30 minuten studie per dag speel je binnen drie weken met twee handen op je instrument!

Alle oefeningen zijn binnenkort via onze webwinkel als MP3 geluidsbestanden te downloaden. Met deze bestanden kan je  hetgeen je hebt aangeleerd controleren en corrigeren. Ook leuk om bij mee te spelen!

Handig om te weten is ook dat veel moderne elektronische toetsinstrumenten over een zogenaamde “audio input” en soms zelfs over USB-audio beschikken. Hierop kan je  zonder problemen je Iphone of tablet aansluiten en de geluidsvoorbeelden via de speakers van uw instrument afspelen.

Wie nog niet over een instrument beschikt kan voor een periode van drie maanden een keyboard huren. Zie voor meer informatie omtrent verhuur de website van Muziekschool Almere

error: Content is protected !!